Overslaan en naar de inhoud gaan

Tibo-Academy

Onze moderne bedrijfsschool

Wij beschikken over een moderne bedrijfsschool, gevestigd in onze bedrijfshal aan de Peel in Veen. Hier worden praktijklessen gegeven door praktijkleraren, die zelf veel ervaring hebben opgedaan en gedreven zijn om hun vakkennis over te brengen op de jonge generatie.

De bedrijfsschool heeft als eerste doel het bijbrengen van voldoende praktische vaardigheden voor onze BBL-leerlingen om het praktijkexamen van hun opleiding te halen. Daarnaast is de bedrijfsschool het trainingscentrum voor de vak-volwassen monteurs van Tibo-Veen.

Regelmatig worden er trainingen en workshops georganiseerd om de kennis en het vakmanschap op peil te houden en om kennis op te doen van nieuwe producten en technieken. Door de bedrijfsschool zijn we beter in staat het vakmanschap van onze mensen te volgen, te verbeteren en uit te breiden.

Tibo Veen school vooraanzicht

De ontwikkelingen in de techniek gaan razend snel

Producten worden constant vernieuwd en verbeterd, mede door de noodzaak en de wens om steeds duurzamer te bouwen.

De kennisoverdracht in onze bedrijfsschool is van het allergrootste belang om de marktontwikkelingen op de voet te volgen en ervaring op te doen met nieuwe producten. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een hoogwaardige, betrouwbare en goed functionerende installatie.

Wij werken nauw samen met de scholen in onze regio. Diverse scholen waaronder het Da Vinci College en het Willem van Oranje College maken gebruik van onze bedrijfsschool. De leerlingen beschikken hierdoor over een goed uitgeruste praktijkruimte en kunnen zich zo de nieuwste technieken eigen maken.