Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen duurzaam 

Samen duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Tibo-Veen hoog in het vaandel. De veranderende tijd, met de opwarming van de aarde, de nieuwe klimaatdoelstellingen en de door de Rijksoverheid vastgestelde Klimaatagenda vraagt om andere, duurzame keuzes en oplossingen.  Daarnaast is de wetenschap dat de energieprijzen de komende tijd alleen maar zullen stijgen vanuit bedrijfseconomisch oogpunt ook nog steeds een reden om het energieverbruik onder de loep te nemen.

Tibo-Veen heeft de kennis en ervaring in huis voor advies en realisatie van energiebesparende maatregelen, alternatieve energiebronnen en duurzame installaties. Tibo-Veen vertaalt de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers in slimme en integrale elektrotechnische en werktuigbouwkundige oplossingen en biedt een compleet pakket aan dienstverlening. Of het nu gaat om de installatie van een warmtepomp of bijvoorbeeld zonne-energie, Tibo-Veen is uw partner, vanaf de advies- en ontwerpfase tot en met uiteindelijke realisatie maar ook daarna voor het technisch beheer en onderhoud.

Samen duurzaam

E-Installaties: Veelzijdig in elektrotechniek

Veelzijdig in elektrotechniek

Tegenwoordig zijn we in het dagelijks leven sterk afhankelijk van elektrische energie. Een gebouw zonder elektrotechnische voorzieningen is ondenkbaar. Het licht moet branden. Machines, computers en andere apparaten werken alleen met een elektrische voeding. Ook voor onze communicatie zijn we afhankelijk van een goede gebouwinfrastructuur. Datanetwerken, videofoon- en zusteroproepsystemen zijn sprekende voorbeelden. In onze samenleving is beveiliging een hot item.

Daarbij kunt u denken aan inbraakbeveiliging, camerasystemen, maar ook aan branddetectie en toegangscontrole. Systemen die vaak door verzekeringsmaatschappijen worden geëist om schade zoveel mogelijk te beperken. Techniek ontwikkelt zich snel. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden, thuis, in de zorgsector, op school, in kantoren en fabrieken. Inmiddels zijn veel gebouwen voorzien van domotica. Voorbeelden daarvan zijn intelligente, programmeerbare bussystemen die verschillende installaties koppelen. Om welk gebouw het ook gaat, de specialisten van Tibo-Veen kunnen u adviseren over de toepassing van uiteenlopende elektrotechnische systemen in uw situatie.

 

licht- en krachtinstallaties
(nood)verlichting
noodstroomvoorzieningen
domotica
gebouwbeheersystemen
geluidsinstallaties
communicatiesystemen
datanetwerken
toegangscontrole systemen
branddetectie
inbraakbeveiliging
aarding en bliksembeveiliging

 Tibo-Veen heeft de kennis en ervaring in huis voor advies en realisatie van energiebesparende maatregelen, alternatieve energiebronnen en duurzame installaties.

 

Een goede voorbereiding…

Door klimaatverandering, stijgende temperaturen en hogere eisen ten aanzien van het comfort, neemt het aandeel van techniek in gebouwen snel toe. Ingenieuze oplossingen voor verwarming en koeling, sterke behoefte aan energiebesparing en nieuwe mogelijkheden op het gebied van regeltechniek vragen om een integrale aanpak.

Het besef dat het klimaat aan het veranderen is, als gevolg van het menselijk handelen, is in brede kring aan het doordringen. De overheid stimuleert het terugdringen van CO2 uitstoot door middel van wettelijke normen voor energie prestaties van gebouwen. Installatietechniek kan hieraan een wezenlijke bijdrage leveren.
Tibo-Veen vertaalt de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers in slimme en integrale elektrotechnische en werktuigbouwkundige oplossingen en biedt een compleet pakket aan dienstverlening: van advies en ontwerp tot en met realisatie, maar ook technisch beheer en onderhoud.

Onze jarenlange ervaring met innovatieve concepten en integrale oplossingen vormt de basis voor langdurige samenwerkingsrelaties met onze opdrachtgevers.

Tibo-Veen levert een toegevoegde waarde door het aanbieden van hoogwaardige technische totaaloplossingen. Wij bieden u een multidisciplinaire aanpak, de unieke combinatie van elektrotechniek, werktuigbouw en ICT (informatie- en communicatietechnologie) vanuit één aanspreekpunt.